Søg
Close this search box.

Sikker betaling

hurtig levering

telefonisk support

vores brands

the mind is the limit

Hos Movelimits tror vi på at man med den rette vejledning og de rette værktøjer kan flytte sine mål og ambitioner til nye højder. Derfor har vi samlet en række kvalitetsprodukter, som gør at du kan præstere dit ypperste når du udøver fysiske aktiviter.

Se vores udvalg af de populære cykler fra Ridley Bikes, udvalgte artikler fra RVLNT samt kostoptimering fra Namedsport. 

belgian to the core

Ridley er en del af den belgiske cykelfabrik, det største cykelfirma i Belgien. Et faktum, som vi er utroligt stolte af. Når alt kommer til alt er det lille land Belgien en af ​​cyklens vugger. Det er hjemsted for de bedste cyklister nogensinde, de smukkeste cykelklassikere og det absolutte cykelmekka for mange cykelturister. Ridley har været en del af den belgiske cykelhistorie siden 1990. Hver cykel er derfor designet af belgiske F & U-ingeniører, sprøjtet på stedet i malingsbutikken og rullet gennem den belgiske forsamling. Oplev nedenfor, hvordan Ridley og Belgien er fast forbundet.

connecting life with technology

Med mere end 35 års erfaring indenfor distribution af teknologiske perfomance produkter, er RLVNT førende på markedet. RLVNT sælger og distribuere en lang række kvalitetsprodukter fra markedsledende og respekteret brands, såsom Wahoo, Marshall. Hyperice og Powerdot. Et selskab der er drevet af innovation og passion for fitness, helse og livsstil. Hos Movelimits.dk finder du et håndplukket udvalg af det bedste RLVNT har at byde på.

effective energi

Passion for sport, helse og respekt for naturen. Disse er nogle af de kerneværdier der repræsentere NAMEDSPORT. Et italiensk firma der gennem videnskablig know-how indenfor natur medicin, producere innovative produkter indenfor kosttilskud og ernæring. NAMEDSPORT giver sportsudøvere en komplet og balanceret diæt som er fundamentalt vigtig for at kunne perfome bedst muligt. 

Indkøbskurv