Søg
Close this search box.

Sikker betaling

hurtig levering

telefonisk support

ORANGE SEAL Tubeless Sealant 118 ml

Dette er et tubeless system fra Orange Seal, og gør dig fri for at skulle skifte slanger, for med denne dækforseglingsvæske bliver slangen overflødig. Regular Sealant præsterer under varierende temperaturer og i forskellige højder. Den er blandt andet udviklet til tubeless MTB-kørsel, og gør, at du kan køre med et lavere dæktryk uden at beskadige dækket.

85,00 kr.115,00 kr.

 

Anvendelse
Dækforseglingen kan forsegle punkteringer op til 6,3 mm i både varierende temperaturer og i varierende højder. Det er eksempelvis de punkteringer forårsaget af små flintesten, som væsken ville kunne reparere, uden du skal til at skifte slange på turen. Væsken indeholder latex, som sammen med nanoteknologi lapper de huller, der måtte komme i dækket. Den er kompatibel med de fleste dækvarianter og er ovenikøbet miljøvenlig. Cyklens vægt betyder meget for din performance, og denne væske tillægger kun 119,6 gram til hvert hjul. Dette er en refill-flaske, og der hører derfor ikke Orange Seal’s påfyldningsssystem med. Regular forsegler huller og rifter hurtigst af Orange Seal’s produkter, men kræver hurtig genopfyldning.

Specifikationer

  • Holder 30-45 dage
  • Forsegler punkteringer op til 6,3 i diameteren
  • 118 ml.
  • Kompatibel med de fleste dækvarianter
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder, hvad de lover, og tubeless-systemet er nemt og overskueligt.

Med eller uden indførings system

Med, uden

ANDRE KØBTE OGSÅ...

Indkøbskurv